Diensten.

MR.PEOPLE

Diensten.

MR.PEOPLE

Uitzenden.

Uitzenden is de kracht van onze organisatie. MR.PEOPLE zorgt voor uw tijdelijke professional wanneer daar in uw organisatie behoefte aan is. Heeft u een zieke werknemer, iemand met zwangerschapsverlof, een flinke piek in het werk dan is MR.PEOPLE de oplossing. Onze professionals zijn snel inzetbaar om uw organisatie te komen versterken.

Lees meer
MR.PEOPLE

Detacheren.

Heeft u een project voor een bepaalde tijd of iemand die langdurig met verlof gaat, dan is de deta-professional van MR.PEOPLE echt iets voor u. De deta-professionals hebben een arbeidsovereenkomst bij MR.PEOPLE en kunnen elke gewenste periode worden ingezet. 

Lees meer
MR.PEOPLE

Werving en Selectie.

Wilt u een vacature plaatsen bij MR.PEOPLE voor het werven van een professional in vaste dienst, dan kiest u voor een werving en selectie door MR.PEOPLE. Wij stellen samen met u de vacature op voor het werven van de juiste kandidaat. MR.PEOPLE zorgt voor de marketing en publicatie van de vacature. Nadat de juiste kandidaat is geselecteerd gaat de professional direct in dienst. 

Lees meer
MR.PEOPLE

Recruitment.

MR.PEOPLE kan u volledig ontzorgen op het gebied van uw personeelsbehoefte. Dit houdt in dat wij de volledige recruitment van uw bedrijf op ons nemen. Hierbij halen we alles uit de kast om uw bedrijf te voorzien van de juiste professionals.

Lees meer
MR.PEOPLE

Wet Arbeidsmarkt in Balans.

In 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Het doel van deze wet is een gelijker speelveld op arbeidsvoorwaarden en het verschil verkleinen tussen vast en flexibel. 

Lees meer